Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια τεχνική η οποία επηρεάζει την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο πιο ψηλά και συχνά εμφανίζεται ένα website τόσους περισσότερους επισκέπτες μπορεί να αποκτήσει από τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google).

Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα λαμβάνουμε υπόψιν μας τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, τις λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναζητήσουν κάτι, τον ανταγωνισμό του πελάτη κ.τ.λ.

Θέλετε να ανεβείτε στα αποτελέσματα της Google;

Αν θέλετε να δείτε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google τότε στείλτε μας ένα email με τις λέξεις/φράσεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Εμείς θα βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να “αρέσει” περισσότερο στις μηχανές αναζήτησης, κάτι που θα βοηθήσει στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Τι σας προσφέρουμε με αυτό το πακέτο προώθησης

  1. Ανάλυση της παρούσας κατάστασης της ιστοσελίδας και της θέσης της στις μηχανές αναζήτησης
  2. Διόρθωση της δομής της ιστοσελίδας
  3. Ανάλυση του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος
  4. Θα ελέγξουμε διεξοδικά όλα όσα επηρεάζουν την καλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας, όπως είναι οι τίτλοι που χρησιμοποιείτε και η χρήση των σωστών λέξεων κλειδιών.

Σημείωση : Καμία εταιρία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων δεν μπορεί να σας εγγυηθεί την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι πως η θέση της ιστοσελίδας σας θα βελτιωθεί σημαντικά μετά την βελτιστοποίηση και ίσως αποκτήσετε και την πρώτη θέση!