Το Facebook άλλαξε λίγο την διαδικασία συγχώνευσης Σελίδων. Ας δούμε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχει η συγχώνευση σύμφωνα με την σελίδα www.facebook.com/help/436935466337298.

Τελευταίες αλλαγές από το Facebook για την διαδικασία συγχώνευσης (2014): https://www.facebook.com/help/249601088403018?sr=1&sid=0z1Uq3hivR2JSbxJR

ΑΡΧΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 • Να είστε διαχειριστές και στις 2 Σελίδες.
 • Οι 2 Σελίδες αφορούν στο ίδιο αντικείμενο.
 • Έχουν το ίδιο όνομα.
 • Αν έχουν τοποθεσία πρέπει να έχουν την ίδια.
 • Σας προτείνουμε να συγχωνεύσετε την Σελίδα με τα λιγότερα Likes σε αυτή με τα περισσότερα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

Θα συγχωνευτούν όλα τα Likes και τα Check-in αλλά όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο της Σελίδας που θα συγχωνεύσετε (posts, φωτογραφίες κτλ) θα χαθεί!

ΒΗΜΑΤΑ

 1. Πηγαίνετε στην σελίδα που θέλετε να κρατήσετε. Προτείνουμε να είναι αυτή με τα περισσότερα Likes.
 2. Από την κορυφή της σελίδας, κάντε κλικ στο κουμπί ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
 3. Όσο είστε στο tab ΓΕΝΙΚΑ, επιλέξτε από την δεξιά λίστα την επιλογή ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ (MERGE PAGES) *Αυτή η επιλογή θα είναι ορατή μόνο εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρουμε παραπάνω (παρόμοιο όνομα, κτλ).
 4. Στο pop up παράθυρο που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο κουτάκι δίπλα από την σελίδα που θέλετε να συγχωνεύσετε. Αυτή η σελίδα είναι που θα διαγραφεί μετά την συγχώνευση.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Συγχώνευση Σελίδων.
 6. Η συγχώνευση έχει γίνει.

Σημείωση: Αν δεν βλέπετε στην λίστα (βήμα 4) την σελίδα που θέλετε να συγχωνεύσετε πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο κάτω αριστερά μέρος του πλαισίου και ακολουθείστε τα βήματα.