Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας (DSCREATIVE.GR)

/Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας (DSCREATIVE.GR)
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας (DSCREATIVE.GR)2016-11-10T16:59:15+00:00

Η εταιρία ΜΑΡΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (από εδώ και κάτω αναφερόμενη ως DS Creative) που έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα www.ds-creative.gr προσφέρει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες του ισοτόπου υπό τους κάτωθι όρους χρήσης. Παρακαλούμε συνεχίστε να διαβάζετε τις σελίδες της ιστοσελίδας www.ds-creative.gr μόνο αν συμφωνείτε πλήρως με τους όρους που ακολουθούν.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σήματα ή προϊόντα ή υπηρεσίες άλλων οργανισμών, εταιρειών κλπ, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και κατά συνέπεια την ευθύνη για τα παραπάνω, φέρουν οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες.

Το περιεχόμενο της DS Creative είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΜΑΡΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και προστατεύεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο τροποποίησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, πώλησης, διανομής ή μετάδοσης με κανένα τρόπο, εκτός αν υπάρχει σχετική άδεια από την ΜΑΡΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Κάθε συναλλαγή μεταξύ της DS Creative και οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου παραμένει απόρρητη και δεν δημοσιοποιείται με εξαίρεση που αφορά τις αποφάσεις του νόμου και των αρμόδιων αρχών.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η DS Creative δεν έχει σε καμιά περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή και επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και ζημίας που προκύπτει από την χρήση της ιστοσελίδας.

Η DS Creative δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων των πελατών της μετά την παράδοση τους στους πελάτες. Για οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων (κείμενο, εικόνες και πολυμέσα) υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες της κάθε ιστοσελίδας.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στον τιμοκατάλογο της ιστοσελίδας DS Creative δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.Στα άλλα σημεία της ιστοσελίδας όπου αναφέρονται τιμές θα αναφέρεται επίσης και αν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23% ή όχι. Η DS Creative διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές και τις υπηρεσίες της χωρίς προειδοποίηση. Σε κάθε της συνεργασία η DS Creative υπογράφει με τους πελάτες της ένα συμφωνητικό ώστε να βασίζεται αυτή η συνεργασία στην σιγουριά και τον επαγγελματισμό. Αυτό αφορά υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, προώθησης ιστοσελίδων, υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και υπηρεσίες διαφήμισης στο διαδίκτυο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να ρωτήσετε κάτι επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!