Πάνω από 4 εκατομμύρια Έλληνες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ ο μέσος χρόνος που καταναλώνουν εβδομαδιαίως φτάνει τις 10 ώρες. Όλο και περισσότεροι χρήστες ψάχνουν υπηρεσίες, προϊόντα και επιχειρήσεις στο internet πριν προχωρήσουν στις αγορές τους και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αγοραστών επιλέγει να επισκεφτεί την διαδικτυακή βιτρίνα ενός καταστήματος πριν επισκεφτεί το κατάστημα στην φυσική του διεύθυνση. Τα παραπάνω είναι μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν το πόσο σημαντικό είναι σήμερα το internet ακόμα και για τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδας

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content management system – CMS) είναι ένα λογισμικό που προσαρμόζεται στην ιστοσελίδα σας ώστε να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη η διαχείριση της από εσάς, χωρίς να απαιτείται δική μας παρέμβαση.

Σελίδες που μπορούν να περιλαμβάνονται

Αρχική σελίδα – Η πρώτη εντύπωση μιας ιστοσελίδας είναι το βασικότερο στοιχείο που μπορεί αν κρατήσει έναν επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας.
Σελίδα προφίλ – Μια σελίδα στην οποία παρουσιάζεται η ιστορία και το προφίλ μιας επιχείρησης μπορεί να αυξήσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των χρηστών.
Σελίδα περιγραφής προϊόντων / υπηρεσιών – Παρουσιάστε αναλυτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παρέχοντας στους επισκέπτες σας πληροφορίες που θα τους φανούν χρήσιμες ώστε να προχωρήσουν σε αγορά.
Φόρμα & στοιχεία επικοινωνίας – Βοηθήστε τους πελάτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας με τον τρόπο επιλογής τους.

Οικονομική σελίδα για πολύ μικρές επιχειρήσεις

Θέλοντας να βοηθήσουμε μικρές ή/και νέες επιχειρήσεις να αποκτήσουν την δική τους παρουσία στο διαδίκτυο δημιουργήσαμε το πακέτο ιστοσελίδας 300€. Με γνώμονα πάντα το ποιοτικό αποτέλεσμα ετοιμάζουμε σε μια εβδομάδα μόνο την ιστοσελίδα σας η οποία μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί άμεσα φέρνοντας σας νέους πελάτες.

Ποιοτικές φωτογραφίες

Η χρήση ποιοτικών φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης σύμφωνα με έρευνες μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις μέσω μιας ιστοσελίδας. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται καθημερινά και οι αγοραστές ψάχνουν να βρουν ιστοσελίδες ποιοτικά σχεδιασμένες ώστε να προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Παρουσιάζοντας τα προϊόντα σας με καθαρές ποιοτικές φωτογραφίες βοηθάτε τους επισκέπτες σας να έχουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Μια καλή ιστοσελίδα δεν είναι αρκετή αν δεν μπορούν να την βρουν οι εν δυνάμει πελάτες σας. Με την ανάπτυξη κάθε ιστοσελίδας παρέχουμε και την βασική βελτιστοποίηση που χρειάζεται ώστε να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Στόχευση σε άλλες πόλεις ή και χώρες

Παλιότερα οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις δεν μπορούσαν εύκολα να εξαπλωθούν σε άλλες περιοχές μιας και κάτι τέτοιο απαιτούσε μεγάλο κόστος και κόπο. Τώρα πια με την βοήθεια του internet και μιας ποιοτικής διαδικτυακής παρουσίας κάθε επιχείρηση έχει την ευκαιρία με συγκριτικά πολύ μικρότερο κόστος να αποκτήσει πελάτες από άλλες πόλεις ή ακόμα και χώρες.

Ενημέρωση πελατών για νέες προσφορές

Δεν αρκεί όμως η ύπαρξη μιας καλής ιστοσελίδας για να πετύχετε όλους τους στόχους σας. Θα πρέπει να κρατάτε το ενδιαφέρον των πελατών σας αναμμένο παρουσιάζοντας νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές. Η ενημέρωση των αγοραστών μπορεί να γίνει συγχρόνως από πολλά μέσα (ιστοσελίδα, facebook, twitter, newsletter κ.α.) πετυχαίνοντας ακόμα καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα.

Διοργανώστε ένα διαγωνισμό

Αν η επιχείρησή σας είναι νέα στον χώρο ή απλά θέλετε να προωθήσετε τα νέα σας προϊόντα σας προτείνουμε να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό. Έτσι θα τραβήξετε γρήγορα την προσοχή του κοινού και θα αυξήσετε τον αριθμό των εν δυνάμει πελατών σας.

Οργάνωνση της παρουσίας σας στα κοινωνικά δίκτυα

Έχει πια αρχίσει να θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη μιας επιχείρησης στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μιας και οι Έλληνες μόνο χρήστες ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια. Είναι λοιπόν εύκολο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μια οργανωμένη παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα θα βοηθούσε στην προώθηση της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σας.