Η παρακάτω λύση αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα. Ξενοδοχεία, καταλύματα, εταιρίες ενοικίασης οχημάτων, spa resorts κ.α. μπορούν να επιλέξουν μια ή και όλες τις παρακάτω προτάσεις της DS Creative ώστε να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με την βοήθεια του διαδικτύου.

Πολυγλωσσικά συστήματα

Ένας μεγάλος αριθμός των πελατών τουριστικών επιχειρήσεων είναι συνήθως τουρίστες από το εξωτερικό. Μια πολυγλωσσική ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ξένους πελάτες.

Online κρατήσεις & σύστημα ελέγχου διαθεσιμότας

Οι περισσότερες Online συναλλαγές παγκόσμια αλλά και στην χώρα μας γίνονται στον τουριστικό τομέα μιας και ολοκληρώνοντας μιας online κράτηση, οι χρήστες του διαδικτύου κερδίζουν χρόνο αλλά και χρήματα με τις συνεχείς προσφορές που γίνονται. Εμείς μπορούμε να αναπτύξουμε και να εγκαταστήσουμε στην νέα ή την υπάρχουσα τουριστική ιστοσελίδα σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων αλλά και ελέγχου διαθεσιμότητας ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν μια κράτηση χωρίς να είναι υποχρεωτικό να επικοινωνήσουν μαζί σας με άλλο τρόπο.

Interative maps – Διαδραστικοί χάρτες

Δώστε στους επισκέπτες της τουριστικής σας ιστοσελίδας την δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή που θέλουν να επισκεφτούν προσθέτοντας διαδραστικούς χάρτες με τα αξιοθέατα της περιοχής κτλ.

360 view – Virtual tours

Παρουσιάζοντας μια πραγματική απεικόνιση της επιχείρησής σας δημιουργείτε αυτομάτως ένα αίσθημα εμπιστοσύνης από την πλευρά των εν δυνάμει πελατών σας, κάτι που σίγουρα θα αυξήσει τις κρατήσεις σας.

Social media – Pay per click διαφημίσεις

Μια ιστοσελίδα δεν θα μπορέσει να πετύχει εύκολα εάν δεν γίνουν και οι ανάλογες προωθητικές ενέργειες. Μια ολοκληρωμένη και σωστή χρήση των social media (facebook, twitter, foursquare κ.α.) μπορεί να δημιουργήσει μια βάση πελατών στην οποία ανα πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε άμεσα, νέες προσφορές και υπηρεσίες σας. (Μάθετε για την προώθηση στα social media)

Επιπρόσθετα μια καμπάνια PPC (π.χ. στο Google Adwords) θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας ακριβώς την στιγμή που θα το χρειάζεστε περισσότερο (π.χ. καλοκαίρι, Χριστούγεννα κ.τ.λ.).