Σχετικά με την DS Creative

/Σχετικά με την DS Creative
Σχετικά με την DS Creative2017-09-18T15:07:42+00:00
Η DS Creative ξεκίνησε το 2007, ως μια μικρή εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων με έδρα τον Βόλο, για να προσφέρει λύσεις online προβολής σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από τότε συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και επαγγελματίες από το σύνολο των επιχειρηματικών τομέων, βοηθώντας τους όχι μόνο να αποκτήσουν μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο αλλά και να βρουν νέους πελάτες και συνεργάτες. Το 2014 η εταιρία μετατράπηκε σε ατομική επιχείρηση (Μαρία Γ. Παπανδρέου) και συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ανάπτυξης και προώθησης ιστοσελίδων σε Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Αν θέλετε και εσείς μια ποιοτική ιστοσελίδα ή ένα αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα καλέστε μας στο 24210.28819 ή συμπληρώστε την φόρμα αίτησης προσφοράς ώστε να ετοιμάσουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε μια νέα ιστοσελίδα, είτε να πάρετε μια επαγγελματική γνώμη για την ιστοσελίδα που ήδη έχετε, μπορούμε να σας δώσουμε τις συμβουλές που χρειάζεστε ώστε να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική όπως ακριβώς θα πρέπει να είναι και η online παρουσία της. Η DS Creative θα σας βοηθήσει ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να πετύχετε τους στόχους σας. Με τεχνικές που ξεκινούν από την οργάνωση της ιστοσελίδας σας, την μετέπειτα προβολή της καθώς και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί να έχετε θα βάλουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Κύριοι τομείς δραστηριότητας

  • Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που θέλουν μια επαγγελματική παρουσία στο internet ώστε να προβάλλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  • Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις που θέλουν να εξαπλωθούν όχι μόνο σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού αυξάνοντας έτσι ραγδαία τον αριθμό των εν δυνάμει πελατών τους.
  • Προώθηση ιστοσελίδων μέσω του Google Adwords και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να αυξήσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.
  • Συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση ιστοσελίδων. Εκμεταλλευτείτε τις νέες τεχνολογίες και μείνετε συντονισμένοι στις αλλαγές του διαδικτύου ώστε να κρατάτε το ενδιαφέρον των πελατών σας ζωντανό.

Η φιλοσοφία μας

Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και τις ιδέες σας και σας εξηγούμε πάντα με ειλικρίνεια την άποψή μας προστατεύοντάς σας από λάθη που μελλοντικά μπορεί να σας κοστίσουν σε χρόνο και χρήματα. Σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και φροντίζουμε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας.

Επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του web design & development και να ακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες ανάπτυξης ιστοσελίδων.