Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content management system – CMS) είναι ένα λογισμικό που προσαρμόζεται σε μια ιστοσελίδα (συνήθως μεγάλου όγκου δεδομένων και περιεχομένου) ώστε να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη η διαχείριση, η επεξεργασία και η κατηγοριοποίηση του περιεχομένου της από εσάς τους ίδιους.

Στην DS Creative ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση του WORDPRESS, ενός πολυβραβευμένου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου που έχουν ήδη εμπιστευτεί μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως.

Οι εκτεταμένες δυνατότητες του WORDPRESS και η ικανότητα του να διαχειριστεί σχεδόν κάθε τύπο περιεχομένου το κάνει την καλύτερη λύση για τις σύγχρονες ιστοσελίδες και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να σας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείτε κείμενα, εικόνες, blogs, βίντεο, εκδηλώσεις και ημερολόγια, δημοσκοπήσεις, forums και πολλά άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορεί να βοηθήσει εσάς το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WORDPRESS.

Οι δυνατότητες των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου περιλαμβάνουν και τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

  • Προσθήκη περισσότερων σελίδων στην ιστοσελίδα σας με μερικά κλικ.
  • Επεξεργασία του περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας με απλό τρόπο.
  • Διαχείριση μελών και διαχειριστών.
  • Επεξεργασία ηλεκτρονικών φορμών.
  • Εύκολη προσθήκη φωτογραφικών γκαλερί.

Μήπως έχετε ήδη μια ιστοσελίδα χωρίς σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή έχετε κάποιο άλλο CMS αλλά θέλετε το WORDPRESS; Κανένα πρόβλημα! Στείλτε μας ένα email και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.