Όλο και περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες στρέφονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο μιας και προσφέρει μια οικονομική λύση διεξόδου από την κρίση. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσελκύουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αγοραστικό κοινό.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να έχει πολλές μορφές για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθός της και τον αριθμό προϊόντων που διαθέτει.

Είτε θέλετε να πουλήσετε ένα μόνο προϊόν είτε μερικές χιλιάδες, το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το αγοραστικό σας κοινό άρα και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Αν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις και δεν σας ικανοποιούν τα έτοιμα συστήματα ηλεκτρονικών πωλήσεων τότε εμείς μπορούμε να δώσουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα την μορφή που θέλετε.

Επιτυχία για εμάς είναι η δική σας επιτυχία, γι’αυτό επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε μαζί την καλύτερη λύση με βάση τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Αποκτήστε ένα όμορφο και αποδοτικό κατάστημα στο οποίο οι πελάτες σας θα βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν.

Στόχος κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να πατήσει ο πελάτης “ΑΓΟΡΑ”. Θα πρέπει πρώτα όμως να νιώσουν σιγουριά και εμπιστοσύνη, παίρνοντας εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Κατηγορίες και χαρακτηριστικά προϊόντων

Προσθέστε χαρακτηριστικά και tags στα προϊόντα σας και βοηθήστε τους πελάτες σας να αναζητήσουν τα προϊόντα που τους ταιριάζουν. Κατηγοριοποιήστε τα προϊόντα σας ανά χρώμα, μέγεθος, διαστάσεις, υλικό κατασκευής και ότι άλλο χαρακτηριστικό θέλετε.

Αξιολογήσεις & Σχόλια

Οι πελάτες που αγόρασαν το προϊόν σας, έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν τα προϊόντα σας και να αφήσουν το δικό τους σχόλιο.

Ταξινόμηση & Φίλτρα

Δυνατότητα ταξινόμησης προϊόντων κατά δημοτικότητα, ημερομηνία καταχώρησης, αξιολόγιση, τιμή ή χαρακτηριστικό.

Φωτογραφίες προϊόντων

Ανεβάστε απεριόριστες φωτογραφίες των προϊόντων σας. Επιλέξτε την καλύτερη φωτογραφία ως “εξώφυλλο” του προϊόντος σας.

Απεριόριστος αριθμός προϊόντων

Προσθέστε στον κατάλογο όσα προϊόντα, κατηγορίες, χαρακτηριστικά κ.α. θέλετε.

Πουλήστε τα προϊόντα σας κάθε στιγμή της ημέρας, 24/7.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δουλεύει για σας κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Οι πελάτες σας μπορούν να πλοηγηθούν στα προϊόντα σας από την άνεση του σπιτιού τους και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους όποια ωρα επιθυμούν.

Πουλήστε Φυσικά ή/και Ψηφιακά Προϊόντα

Δυνατότητα πώλησης φυσικών προϊόντων, που στέλνονται στην διεύθυνση του αγοραστή ή ψηφιακών προϊόντων που μπορεί ο πελάτης να κατεβάσει στον υπολογιστή του, μετά την αγορά.

Απεριόριστοι Συνδυασμοί Χαρακτηριστικών

Προσφέρετε την δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χαρακτηριστικών σε κάθε προϊόν (όπως χρώμα, υλικό, μέγεθος κ.α.) και επιλέξτε διαφορετική τιμή, στοκ και φωτογραφίες ανάλογα με την επιλογή του χρήστη.

Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε τους τρόπους πληρωμής που θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας. Αντικαταβολή, πληρωμή στο κατάστημα, τραπεζική κατάθεση, πληρωμή με κάρτα, Paypal.

Τρόποι Αποστολής

Προσφέρετε διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων σας, με κόστος που προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας, την περιοχή παράδοσης, τον διανομέα κ.α. Δυνατότητα προσφοράς δωρεάν μεταφορικών ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας, τα προϊόντα, την περιοχή και τον τρόπο αποστολής.

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες, τα προϊόντα και τους πελάτες σας.

Οργανώστε τις παραγγελίες σας και κανονίστε άμεσα την αποστολή τους, κρατώντας τους πελάτες σας ενήμερους για την κατάσταση της παραγγελίας τους με προσωποποιημένα email.

Λογαριασμός Πελάτη ή Αγορά Επισκέπτη

Οι πελάτες σας μπορούν να δημιουργήσουν νέα λογαριασμό ώστε να κάνουν τις μελλοντικές τους αγορές πιο γρήγορα και να έχουν ένα αρχείο με τις παραγγελίες τους, ή να προχωρήσουν στην αγορά επισκέπτη αν δεν θέλουν να δημιουργήσουν λογαριασμό.

Διαχείριση Stock

Ελέγξτε το απόθεμα των προϊόντων σας και ενημερωθείτε όταν ένα προϊόν πρόκειται να εξαντληθεί σύντομα. Το stock ενημερώνεται αυτόματα μετά από κάθε παραγγελία ή ακύρωση παραγγελίας.

Διαχείριση Παραγγελιών

Αλλάξτε την κατάσταση μιας παραγγελίας, επεξεργαστείτε το στοκ σας και προσθέστε σημειώσεις για εσάς, το προσωπικό σας ή τον πελάτη.

Emails με την Κατάσταση της Παραγγελίας

Στείλτε στους πελάτες συγκεκριμένα email αυτόματα, μέσα από την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ανάλογα με την κατάσταση της παραγγελίας τους. Έχει σταλεί το προϊόν; Έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή; Έχει ακυρωθεί η παραγγελία; κ.α.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες που θα βοηθήσουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να απογειωθεί!

Κουπόνια

Δημιουργήστε εκπτωτικά κουπόνιαγια τους πελάτες σας. Δώστε τους για παράδειγμα μια έκπτωση για την πρώτη τους αγορά ή όταν εγγραφούν στο newsletter σας.

Σχετικά Προϊόντα

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε σχετικά προϊόντα που θα εμφανίζονται κάτω από κάθε προϊόν, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να προσθέσουν οι πελάτες σας έξτρα προϊόντα στο καλάθι τους.

Διαχείριση Παραγγελιών

Αλλάξτε την κατάσταση μιας παραγγελίας, επεξεργαστείτε το στοκ σας και προσθέστε σημειώσεις για εσάς, το προσωπικό σας ή τον πελάτη.


Καταχωρήστε τα προϊόντα σας στον κατάλογο του Skroutz και αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας!

Καλέστε μας σήμερα στο 24210 28819 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της φόρμας και αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.