Ανάλυση σε 500 εκατομμύρια αγορές που πραγματοποιήθηκαν το 2013, έδειξε ότι η απόδοση της προώθησης μέσω Newsletter είναι 3.19% κάτι που το φέρνει πρώτο στα αποτελέσματα έναντι στην απόδοση των μηχανών αναζήτησης (1.95%) και των social media (0.71%).

Ετοιμάστε ένα όμορφο και λειτουργικό newsletter που οι πελάτες σας θα αγαπήσουν και θα μπορούν να δουν σωστά όποια συσκευή και αν χρησιμοποιούν (υπολογιστή, κινητό ή tablet). Δώστε τους την δυνατότητα να το μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media και διευρύνετε το κοινό σας. Και όλα αυτά με πλήρη πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται την καμπάνια σας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας.

Δυνατότητες του Newsletter Campaing System

Δώστε την δυνατότητα στους συνδρομητές σας να προωθήσουν το newsletter σας σε φίλους τους. Έτσι θα έχετε μεγαλύτερο όφελος!
Αναλυτικές αναφορές και στατιστικά στοιχεία της καμπάνια σας. Μάθετε πόσοι διάβασαν το newsletter, πότε έκαναν κλικ σε κάποιον σύνδεσμο κτλ.
Προσθήκη μιας φόρμας εγγραφής νέων συνδρομητών στην ιστοσελίδα σας! Στείλτε την καμπάνια σας σε περισσότερους!
Οργάνωση των συνδρομητών σας σε κατηγορίες. Στείλτε τα newsletter σας στα target groups που σας ενδιαφέρουν.
Μοιραστείτε την καμπάνια σας με τους φίλους σας στο Facebook και το Twitter και δείτε Live τα αποτελέσματα!
Δοκιμάστε διαφορετικές εκδόσεις του newsletter σας (θέμα email, σχεδιασμός κ.α.) και δείτε με στατιστικά στοιχεία ποια φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ρυθμίζουμε την καμπάνια σας έτσι ώστε να αποσταλεί την μέρα και ώρα που επιθυμείτε. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο της online καμπάνιας σας!
Συνδεσιμότητα με τον λογαριασμό Google Analytics που ήδη έχετε! Συγκρίνετε τα στοιχεία και δείτε πόσο σας βοήθησε το newsletter.
Μάθετε πόσοι έκαναν κλικ σε σύνδεσμο, ποιο link επέλεξαν να πατήσουν και πόσες φορές το έκαναν;
Βλέπουν το newsletter σας σαν spam email; Μάθετε γιατί και διορθώστε το με την βοήθεια του spam test.
Δώστε πρόσβαση στους φίλους της σελίδας σας στο Facebook, σε μια φόρμα εγγραφής στο newsletter σας.
Κρατήστε ενημερωμένους τους συνδρομητές του newsletter σας στέλνοντάς τους ένα email κάθε φορά που προσθέτετε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα ή το blog σας.

Τα ενημερωτικά emails θα φαίνεται ότι έχουν αποσταλεί από εσάς σαν να είχατε κάποιο σύστημα αποστολής newsletter, με email αποστολέα το δικό σας email.

Εύκολη δημιουργία και επεξεργασία του σχεδίου του Newsletter σας

Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα σχέδια newsletter, αλλάξτε την μορφή του σέρνοντας με το ποντίκι σας τα στοιχεία του και προσθέστε το δικό σας κείμενο και τις εικόνες της επιλογής σας. Αν έχετε ήδη κάποιο σχέδιο (σε μορφή HTML) μπορείτε να το εισάγετε στο σύστημα και να χρησιμοποιήσετε αυτό στην καμπάνια σας.

Responsive σχεδιασμός ώστε να φαίνεται το Newsletter σας σωστά και στα Smartphones

Δυνατότητα Social Sharing για να αυξήσετε τους συνδρομητές σας

Η υπηρεσία μας προσφέρει την δυνατότητα ενημέρωσης σας όσο αφορά στην αποστολή και την επιτυχία του newsletter σας, αφού μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το πόσοι άνοιξαν το email σας, πόσοι δεν τον έλαβαν και γιατί, ποιοι το έκαναν share στους φίλους τους στα social media και πολλά άλλα! 

Αυξήστε το κοινό σας με πολλούς τρόπους εγγραφής

1. Προσθήκη κουμπιού εγγραφής. Αν δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χώρο για μια φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα σας αυτή η λύση είναι η καλύτερη για εσάς.

2. Σύνδεσμος / link προς την φόρμα εγγραφής. Ετοιμάστε την φόρμα εγγραφής και προσθέστε ένα σύνδεσμο προς αυτή, στην ιστοσελίδα σας ή όπου αλλού θέλετε.

3. Προσθήκη φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα σας. Αν έχετε πρόσβαση στον κώδικα της ιστοσελίδας σας και γνωρίζετε κάποια πράγματα σχετικά, μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα εγγραφής όπου θέλετε μέσα στο website σας.

4. Προσθήκη έξτρα tab στην σελίδα σας στο Facebook. Έτσι οι fan της σελίδας σας στο Facebook θα μπορούν να εγγραφούν κατευθείαν στο newsletter σας μέσω της Facebook σελίδας σας.

5. Εγγραφή παραληπτών από το iPad σας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εγγραφούν στο newsletter σας ενώ επισκέπτονται την επιχείρησή σας, μέσω του iPad σας.

Τιμοκατάλογος υπηρεσίας

Στείλτε με πολύ χαμηλό κόστος επαγγελματικά newsletter στην λίστα με τα emails που έχετε συγκεντρώσει.

paypercampaign

Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο της υπηρεσίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Η DS Creative δεν πουλάει/ενοικιάζει έτοιμες λίστες με email. Κάθε πελάτης μας θα πρέπει να έχει την δική του λίστα email. Δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση την αγορά και χρήση έτοιμης λίστας email μιας και κάτι τέτοιο είναι παράνομο, καταχρηστικό και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα νομικής φύσεως στην επιχείρησή σας.

Άλλες υπηρεσίες Email marketing

  • Οργάνωση, σχεδιασμός και αποστολή του newsletter σας αν εσείς δεν έχετε χρόνο να το ετοιμάσετε μόνοι σας.
  • Σχεδιασμός newsletter (Εμφάνιση του ενημερωτικού σας email)
  • Σχεδιασμός και προετοιμασία του newsletter σας με την δυνατότητα να το επεξεργάζεστε (κείμενα & εικόνες) μελλοντικά εσείς οι ίδιοι πολύ εύκολα χωρίς την δική μας παρέμβαση.

Θέλετε να κρατάτε τους πελάτες σας ενημερωμένους;

Η αποστολή Newsletter είναι ακόμη ο πιο πετυχημένος τρόπος προώθησης μέσω internet. Ξεκινήστε και εσείς να το χρησιμοποιείτε και δείτε άμεσα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε τον λογαριασμό σας στο σύστημα.