Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσο σημαντική μπορεί να είναι για την επιχείρησή σας η ύπαρξη μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά φαίνεται και επαγγελματική;

Είναι αλήθεια ότι πολλές επιχειρήσεις στην χώρα μας υποβαθμίζουν την δύναμη του email και των όσων μπορεί να προσφέρει στην εικόνα της ίδιας της επιχείρησης.

Πολλοί αρκούνται στην απόκτηση ενός δωρεάν email (με καταλήξεις yahoo.gr, hotmail.com, gmail.com) χωρίς όμως να καταλαβαίνουν ότι έτσι μπορεί να χάνουν πελάτες.

Για αυτό δεν ευθύνεται μόνο το ότι δεν φαίνεται επαγγελματικό το email αλλά και το ότι είναι δύσκολο να το απομνημονεύσει κάποιος.

Για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με τα παραπάνω δείτε το παρακάτω παράδειγμα :

Τι φαίνεται πιο επαγγελματικό;
dscreativeoe@gmail.com
ή
info@ds-creative.gr

Το πάνω email μπορεί να θεωρηθεί ανώνυμο και να απωθήσει αρκετούς εν δυνάμει πελάτες σας.

Το κάτω email όμως δείχνει ότι είναι το επίσημο email της εταιρίας και είναι σίγουρα πιο εύκολο να το απομνημονεύσει ή ακόμη και να το υποθέσει κάποιος που ψάχνει το email της εταιρίας.

Επίσης το email με την κατάληξη του domain ονόματος της εταιρίας σας μπορεί να λειτουργήσει και ως διαφήμιση της ίδιας της ιστοσελίδας αφού θα το βλέπουν όλοι όσοι τους στέλνετε email με αποτέλεσμα να επισκέπτονται και την ίδια την ιστοσελίδα σας.

Αν σας βολεύει η χρήση του παλιού σας email μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε! Ζητήστε από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας σας να προωθούν τα email που σας στέλνουν από το επαγγελματικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (π.χ. info@ds-creative.gr) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που σας βολεύει (π.χ. dscreativeoe@gmail.com)!

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της. Όσο σημαντική είναι η φυσική διεύθυνση της επιχείρησής σας άλλο τόσο σημαντική είναι και ηλεκτρονική διεύθυνση σας. Γιαυτό ρωτήστε την εταιρία στην οποία φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας αν σας παρέχει την υπηρεσία χρήσης email.