Όλοι ξέρουμε ότι η ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μια εταιρία και στους πελάτες της είναι πολύ σημαντική. Κυρίως για επιχειρήσεις που προωθούν τα προϊόντα τους μέσω του διαδικτύου.

Η DS-Creative σας βοηθάει να αναπτύξετε την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σας και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας με την δημιουργία ενός εταιρικού blog.

Ένα σωστά αναπτυγμένο blog δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης και κρατά τους πελάτες σας (και τους μελλοντικούς σας πελάτες) ενημερωμένους για θέματα που αφορούν την επιχείρησή σας.

Συμβουλέψτε τους επισκέπτες του blog σας για θέματα σχετικά με την δουλειά σας, μοιραστείτε μαζί τους αστεία περιστατικά που συμβαίνουν στην καθημερινή σας ζωή στην εταιρία και γενικά δείξτε τους το ανθρώπινο πρόσωπό σας αποκτώντας συγχρόνως πελάτες που εξοικειώνονται με σας και την εταιρία σας.

Έρευνες έχουν δείξει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι προτιμούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να συνεργαστούν με κάποιον που εμπιστεύονται παρά να δώσουν λιγότερα χρήματα σε κάποιον που δεν γνωρίζουν και που δυσκολεύονται να εμπιστευτούν.

Συντάχθηκε από την Μαρία Παπανδρέου