Ας δούμε ποια είναι τα βασικά βήματα που ακολουθούμε από την στιγμή που θα αποφασίσετε να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα μέχρι την στιγμή που θα είναι έτοιμη και πλήρως λειτουργική.

1. ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Το πρώτο και κυριότερο βήμα το οποίο καθορίζει και όλα τα επόμενα είναι η μεταξύ μας συνάντηση (μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου αν δεν βρίσκεστε στο Βόλο) ώστε να καθορίσουμε τι ακριβώς θέλετε από την ιστοσελίδα σας, τι θέλετε αυτή να περιέχει και τι μορφή θέλετε να έχει. Στην συνάντηση αυτή θα σας κάνουμε ορισμένες βασικές ερωτήσεις με σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

2. ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.

Από την στιγμή που προχωρήσουμε σε συνεργασία εσείς θα μας φέρετε το υλικό που θέλετε να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα σας (αυτό περιλαμβάνει κείμενο, εικόνες, video, ήχους, γραφικά) είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε όχι. Αν δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή εμείς αναλαμβάνουμε να το μετατρέψουμε. Όσο πιο γρήγορα έχετε έτοιμο το υλικό, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε στα χέρια σας μια έτοιμη ιστοσελίδα.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ.

Όταν θα έχουμε όλο το υλικό στα χέρια μας σχεδιάζουμε για σας ένα προσχέδιο της ιστοσελίδας και σας το δείχνουμε. Εσείς μας λέτε την γνώμη σας, τι σας αρέσει και τι θέλετε να αλλάξει. Οι αλλαγές στο αρχικό σχέδιο γίνονται χωρίς κάποιο κόστος. Προχωράμε στην τελική ιστοσελίδα μόνο όταν είσαστε ευχαριστημένοι με το προσχέδιο.

4. ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Κάνουμε τις αλλαγές που μας ζητήσατε και προσθέτουμε το περιεχόμενο που μας δώσατε. Η σελίδα σας θα είναι έτοιμη μέχρι την ημερομηνία που έχουμε συμφωνήσει.

5. ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Η DS-creative μπορεί να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας με ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο και με δωρεάν τεχνική υποστήριξη της φιλοξενίας. Παρόλα αυτά αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε κάποια άλλη εταιρία για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.

6. ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ DOMAIN NAME.

Αναλαμβάνουμε να καταχωρίσουμε για σας το domain της επιλογής σας στο δικό σας όνομα και να το συνδέσουμε με την ιστοσελίδα σας. Η DS-creative δεν έχει κανένα κέρδος από την καταχώρηση. Στείλτε μας το όνομα που θέλετε να καταχωρίσετε και εμείς θα σας ενημερώσουμε για το αν είναι ελεύθερο προς καταχώρηση ή όχι.