Μήπως έχετε ήδη μια ιστοσελίδα η οποία δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε; Μήπως έπαψε να αντιπροσωπεύει το όραμα της επιχείρησής σας και δεν σας βοηθά να αποκτήσετε νέους πελάτες; Ίσως θέλετε να ανανεώσετε το περιεχόμενό της αλλά δεν ξέρετε πως ή δεν έχετε το χρόνο;

Θα έχει τύχει σίγουρα και εσάς να πλοηγηθείτε σε ιστοσελίδες που έχουν μήνες ή και χρόνια να ανανεωθούν και περιέχουν μη έγκυρες πληροφορίες για την επιχείρηση που εκπροσωπούν. Σε πολλές περιπτώσεις η ιστοσελίδα είναι η πρώτη επαφή που έχουν οι πιθανοί πελάτες σας με την επιχείρησή σας και αν δεν πειστούν από αυτό που θα δουν ίσως δεν επικοινωνήσουν μαζί σας ποτέ.

Ανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Μπορούμε να αναλάβουμε τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σε όλα τα επίπεδα (περιεχόμενο, οργάνωση, σχεδιασμός, βελτιστοποίηση κ.α), δίνοντας στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει τα κέρδη της και να γίνει αυτό που έπρεπε να ήταν από την αρχή. Ένα εργαλείο που βοηθάει την επιχείρησή σας. Αν είναι αναγκαίο θα προχωρήσουμε και σε εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ώστε να μπορείτε και εσείς εύκολα και γρήγορα να ανανεώνεται το περιεχόμενό της όποτε χρειαστεί.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης ιστοσελίδων και φροντίζουμε να ανανεώνουμε την ιστοσελίδα σας εντός 24 ωρών. Έτσι η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ανανεωμένη χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα πακέτα συντήρησης και διαχείρισης ιστοσελίδων που προσφέρουμε.

ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
Έλεγχο της ιστοσελίδας μετά από κάθε αλλαγή.
Πλήρες back up της ιστοσελίδας σας.
Αναλυτικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
Ανανέωση εντός 24 ωρών. (Εκτός εαν ο όγκος και το μέγεθος των αλλαγών δεν το επιτρέπουν)

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :
Προσθήκη περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, ανακοινώσεις, νέα, προσφορές, προϊόντα κτλ).
Βελτιστοποίηση γραφικών, φωτογραφιών και κώδικα CSS και XHTML.
Έλεγχος ταχύτητας της ιστοσελίδας.
Έλεγχος σωστής λειτουργίας συνδέσμων – link.

Διαχείριση ιστοσελίδας & DATA ENTRY

Η DS Creative προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης δυναμικών ιστοσελίδων σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν μια ανανεωμένη ιστοσελίδα αλλά δεν έχουν τον χρόνο ή τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε την ψηφιοποίηση, κατηγοριοποίηση και εισαγωγή δεδομένων και περιεχομένου σε ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος
Προσθήκη νέων κειμένων, προσφορών, φωτογραφιών, προϊόντων, κατηγοριών κτλ.
​Εισαγωγή προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα

Tips και συμβουλές για μια πιο πετυχημένη ιστοσελίδα

Αν θέλετε να λαμβάνετε στο email σας συμβουλές και tips για να βελτιώσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter μας.